HATAY / İSKENDERUN - Denizciler Anaokulu

Yeni yıl kartı projesi:

Yeni yıl kartı projesi: 2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde okulumuzun dahil olduğu ilk Uluslararası proje olup proje kapsamında 8 farklı ülkeden (Türkiye, Yunanistan, Hırvatistan, İspanya, Fransa, Polonya, Litvanya, Estonya) 15 Okulla Yılbaşı kartı paylaşımında bulunduk. Proje kapsamında çocukların farklı kültürleri tanımalarını amaçladık.

Yapılmış Çalışmalar: Hedef kitlemiz olan Okul Öncesi Dönem çocukları, Küçük Motor Becerilerini geliştirerek kültürlerini yansıtan Yılbaşı kartları hazırladılar. Kartlarla birlikte yılbaşı geleneklerini yansıtan notlar paylaşıp kültüreler alış-verişi destekledik. Görünürlük Faaliyetlerini gerçekleştirme amacıyla kaydedilen gelişmeleri okulumuzun sosyal medya hesaplarından paylaşıp elimize ulaşan yılbaşı kartlarıyla projemizi tanıtacak bir pano hazırladık.

Yayın: 11.02.2024 - Güncelleme: 11.02.2024 20:53 - Görüntülenme: 28